Extra opening Oude Glorie Wieringermeer

Algemeen
De leden van De Oude Glorie Wieringermeer zetten nog een keer extra de deuren open voor de geïnteresseerden.
De leden van De Oude Glorie Wieringermeer zetten nog een keer extra de deuren open voor de geïnteresseerden. ((Foto: aangeleverd))

WIERINGERMEER - De leden van De Oude Glorie Wieringermeer zetten nog een keer extra de deuren open voor de geïnteresseerden. Ze hebben gemeend om in deze coronatijd toch nog een keer extra de deuren open te zetten.

Een bijzonder seizoen is het geweest. De deuren bleven gesloten, geen koffie werd er gepresenteerd en de verhalen lieten op zich wachten. Maar nu kunnen geïnteresseerden op zaterdagmiddag 3 oktober weer terecht van af 13.00 tot 17.00 uur. Heel graag vertellen de heren over hun verzameling oude trekkers, huishoudelijke spullen en gebruiksvoorwerpen die in lang vervlogen tijd zijn gebruikt en ook over andere voertuigen. Mensen worden verzocht de anderhalve meter afstand te bewaren en de handen te ontsmetten.

De leden van Oude Glorie zijn; Piet Zeeman aan de Havenweg 11 te Wieringerwerf- Zuid. Bij Gerrit Rosa aan de Oom Keesweg 22 Wieringerwerf. Gerrit Waiboer aan de Wierweg 19 Slootdorp.

Gratis entree en ruime parkeergelegenheid. Informatie kan worden ingewonnen bij de heer Gerrit Rosa 0227601215.