Trio42 in de Lucaskerk

WINKEL - Merel Vercammen (violin), Anneleen Schuitemaker (harp) en de Argentijnse saxofonist Juan Manuel Domínguez vormen Trio42. Het enige ensemble ter wereld in de combinatie van viool, saxofoon en harp is zondag 17 maart te zien en te beluisteren in de Lucaskerk in Winkel. Aanvang 20.00 uur.

Trio42 wordt gevormd door drie topmusic. Vol passie geven zij op harp, viool en saxofoon ( bariton, alt en sopraan) de muziek een nieuwe impuls in veelzijdige en fantasierijke programma's. Deze drie musici, als solisten op jonge leeftijd al winnaars van belangrijke (inter)nationale prijzen, hebben elkaar gevonden. Ze volgden masterclasses bij het Enesco Quartet en spelen op vele podia en festivals zoals het Internationaal Kamermuziek Festival van Janine Jansen, het Grachtenfestival, de NJO Muziekzomer, de Zeister Muziekdagen en Festival Classique.

Het programma bestaat uit Franse juweeltjes van onder andere C.Debussy, C.Saint-Saëns, M.Ravel, B. Bartók en A.Piazzolla. Alle arrangementen zijn gemaakt door de leden van Trio42. Kaarten zijn verkrijgbaar op www. culturelestichtingniedorp.nl en na 17.00 uur via tel. 0224-542119.

Meer berichten