Open dag Scouting Corvus Corone

  Nieuws
Scouting Corvus Crone houdt zaterdag 17 maart een open dag. (Foto: Schouting Nederland)
Scouting Corvus Crone houdt zaterdag 17 maart een open dag. (Foto: Schouting Nederland) (rodi.nl)

DEN OEVER - Scouting Corvus Corone houdt zaterdag 17 maart een open dag op en om het eigen terrein aan Keizerspoeldijk 1 in Den Oever. Iedereen die interesse heeft in Scouting en met eigen ogen wil zien wat er bij Scouting Corvus Corone gebeurt kan een kijkje komen nemen. De poorten staan open van 11.00 tot 16.00 uur.
Alle speltakken zullen zich presenteren. De bevers, de speltak in oprichting, voor kinderen van 5 tot en met 7 jaar. De welpen voor kinderen van 7 tot en met 11 jaar, de scouts voor kinderen van 11 tot en met 15 jaar, de explorers voor jongeren van 15 tot en met 18 jaar en de stam, officieel roverscouts, voor oudere-jongeren vanaf 18 jaar. Tevens is het bestuur aanwezig om de nodige informatie te geven over zeer diverse zaken en om nieuwe mensen enthousiast te krijgen om vrijwilliger te worden bij de vereniging. Naast jeugdleden is Scouting Corvus Corone ook op zoek naar extra vrijwilligers om leiding te geven bij één van de speltakken, of voor andere ondersteunende teams.
Over de hele dag vinden er diverse doorlopende activiteiten plaats. Bij voldoende belangstelling zijn er de nodige grotere activiteiten om mee aan de slag te gaan.

Meer berichten