Dutch Diva`s rijden voor Stichting Make-over Mansion

  Nieuws
De Dutch Diva's komen in actie voor Stichting Make-over Mansion. (Foto: aangeleverd)
De Dutch Diva's komen in actie voor Stichting Make-over Mansion. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

ANNA PAULOWNA - De vriendinnen Esmeralda van Kooi en Iris Schaap uit Anna Paulowna rijden deze zomer met hun 22-jaar oude Volvo S40 mee met de 10e editie van de carbagerun (barrelrally). Dit doen ze om aandacht te vragen voor de Stichting Make-over Mansion uit Anna Paulowna van Marije Koelman die slaapkamers van langdurig zieke kinderen, die vaak aan huis gekluisterd zijn, zowel praktisch als cosmetisch omtovert tot droomkamer.
En dit kost geld, daarom willen de Dutch Diva’s helpen om geld in te zamelen door onder andere mee te rijden met de run, waar ze mooie geldprijzen mee kunnen winnen, maar ook met het Oer-Hollands gezellig evenement tijdens de Bloemendagen van zaterdag 28 en zondag 29 april in Breezand op Zandvaart 57 dat door de dames voor de Stichting wordt georganiseerd. Alle opbrengsten worden gedoneerd aan de Stichting.
Op dit tweedaagse evenement staat onder andere foodtruck Dutch Delights uit Julianadorp, het Stroopwafelblikkie uit Noord-Brabant en restaurant de Polderij uit Anna Paulowna met de Black Bastard en mobiele bar. Er is een gezellig terras met live optredens van onder andere de zangers Patrick Kramer, Lars Groenink, Patrick Seegers en zangeres Kate Lammerts.
Verschillende ondernemers uit de omgeving staan dat weekend op de bijbehorende markt met onder andere woonaccessoires, decoratie-artikelen, kinderkleding, handwerk, sieraden, kaarten, enzovoort. Ook heerlijke producten op het evenement te koop. Voor volwassenen worden er mini-workshops georganiseerd waaronder één door kunstenaar Hilde Schaap uit Heiloo. Opgeven kan via info.dutchdivas@gmail.com.
Meer informatie is te vinden op de Facebook-pagina Carbagerun Dutch Diva’s Stichting Make-over Mansion. Voor de kinderen staan er beide dagen activiteiten gepland in de knutseltent, er is een groot springkussen en er worden oud-Hollandse spelletjes gehouden. Stempeldagkaart kost €2,50 per kind inclusief ijsje, limonade en wat lekkers. Voor het terrein komt een mozaiëk te staan die ook door de dames en vrijwilligers wordt geprikt. Entree is gratis.

Meer berichten