Kieledag in Nieuwe Niedorp

  Nieuws
Het is zaterdag 2 juni weer Kieledag in Nieuwe Niedorp. (Foto: aangeleverd)
Het is zaterdag 2 juni weer Kieledag in Nieuwe Niedorp. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

NIEUWE NIEDORP -Wie graag een gezellige markt afstruint op zoek naar verrassende vondsten, komt zaterdag 2 juni aan zijn trekken. Voor de 38e keer wordt de jaarmarkt georganiseerd onder de naam Kieledag. Vroeger droegen de kooplui allemaal een blauwe kiel en nu kunnen bezoekers de de marktmeesters daaraan herkennen.
Nieuwe Niedorp op zijn mooist! Grote bomen met lommerrijke kronen, waterlelies in de sloot en natuurlijk veel kramen met voor ieder wat wils. Bezoekers kunnen rustig de markt over slenteren want auto’s zien ze deze dag niet. Voor de kinderen is er weer het voetbal-gaten schieten en natuurlijk zorgt de accordeonist weer voor vrolijke klanken.
Op de jaarmarkt staan overwegend particulieren die hun waren verkopen, aangevuld met beroeps kraamhouders. Veel ruimte is er ook voor diverse verenigingen en stichtingen om hun activiteiten te promoten. De animo is dit jaar weer erg groot maar er zijn nog enkele kramen beschikbaar.
De jaarmarkt is zaterdag 2 juni van 10.00 tot 15.00 uur in Nieuwe Niedorp en de entree is gratis. Zie voor meer informatie: www.jaarmarktniedorp.nl

Meer berichten