Spring Angels

  Nieuws

NIEUWE NIEDORP - Spring Angels is de nieuwste muzikale voorstelling waarbij liedjes gezongen worden door de zangers en zangeressen van Hoeve Engelenburgh aan Terdiek 20 in Nieuwe Niedorp. En er is nieuw en bijzonder talent. Zondag 24 juni om 14.00 uur. Entree 5,- euro.
De zangers en zangeressen zijn allemaal verbonden aan de zorgboerderij als begeleider, stagiair, vrijwilliger of werknemer (cliënt). Er komt weer een bonte keus aan liedjes langs. Het wordt weer mooi, ontroerend en soms misschien hilarisch.
Ook deze keer nemen er gastmuzikanten deel aan Spring Angels. Koos Slippens op gitaar, Frank Stuurman op drums, Esther Kaper piano. Instuderen is ook dit jaar weer gedaan door Jonne van der Hoek, Marjan Wit en Ralph Burgemeestre. Marjan is ook verantwoordelijk voor de styling en de aankleding.
Opbrengst van de entree, consumpties en hapjes wordt gebruikt voor het aanschaffen van materiaal voor het theater van Hoeve Engelenburgh. Reservering via: www.engelenburgh.net/kaartverkoop/ . Meer informatie: www.engelenburgh.net en www.facebook.com/engelenburgh

Meer berichten