Opnieuw crowdfunding voor Showband Hoorn

Algemeen
Showband Hoorn tijdens de sinterklaasintocht Hoorn in 2018.
Showband Hoorn tijdens de sinterklaasintocht Hoorn in 2018. Foto: aangeleverd

HOORN - Met dank aan de achterban heeft Showband Hoorn nieuwe uniformen kunnen realiseren. Deze worden nu doorgepast en zodra het kan, worden de uniformen aan het publiek gepresenteerd. Naast nieuwe uniformen is de showband ook toe aan nieuwe trommels.

De vereniging heeft een groeiend aantal leden waaronder ook slagwerkers. Om iedereen te voorzien van de juiste materialen wil Showband Hoorn nieuwe trommels aanschaffen.

Mankementen

De huidige trommels van zowel de jeugd als de grote band beginnen mankementen te vertonen. Daarom wil Showband Hoorn met het ingezamelde geld van een crowdfundingactie nieuwe trommels kopen en een aantal trommels laten opknappen voor de leerlingen. Normaal gesproken is het voor de vereniging geen punt om dit aan te schaffen, maar door corona loopt ook Showband Hoorn een dusdanige hoeveelheid geld mis.

Op de huidige trommels kan de showband nog prima repeteren, maar zodra corona is afgenomen en zij de straat weer op mogen, willen de leden het beste van zichzelf laten zien en daarvoor zijn de nieuwe trommels wel degelijk noodzakelijk.

Wie de muziek en de vereniging een warm hart toedraagt en een bijdrage wil overmaken, kan terecht op https://getfunded.nl/campagne/12638-nieuwe-trommels-vereist . Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van Showband Hoorn en op www.showbandhoorn.nl .