Samen de zomer door met de zomerschool in Hoorn

Algemeen
Het aanbod van de Zomerschool is heel breed. Zo kunnen senioren bijvoorbeeld aan hun conditie werken tijdens FIT 60+.
Het aanbod van de Zomerschool is heel breed. Zo kunnen senioren bijvoorbeeld aan hun conditie werken tijdens FIT 60+. Foto: archief

HOORN - De Zomerschool van Stichting Netwerk en MEE & de Wering is dit jaar neergestreken in de Risdam. Drie weken lang zijn er diverse activiteiten waar vijftigplussers aan mee kunnen doen.

Na ruim een jaar van coronaperikelen kijken we uit naar de tijd dat we weer (meer) samen mogen zijn en elkaar mogen ontmoeten. Uiteraard blijven er tijdens de activiteiten nog wel een aantal coronamaatregelen van kracht.

Een greep uit de activiteiten

Wat te denken van een heerlijke high tea in de kruidentuin, of de kennis bijspijkeren over de kunst uit de achttiende en negentiende eeuw? Liever een middagje breien of haken of aan de conditie werken tijdens de FIT 60+? Of misschien een groene workshop, een korte cursus ontspanning & mindfulness of een bijzondere theatervoorstelling? Er is genoeg te beleven.

De Zomerschool vindt plaats van maandag 12 tot en met vrijdag 30 juli. De inschrijfdagen zijn maandag 21 en woensdag 23 juni van 10.00 tot 16.00 uur bij MEE & de Wering aan de Koopvaarder 1 in Hoorn. Bekijk het volledige programma op www.netwerkhoorn.nl en www.meewering.nl. Vragen? Bel of mail naar Astrid Hoogewoning: 0229-234390 of a.hoogewoning@netwerkhoorn.nl .