Dierenkliniek Hoorn in handen van Annemarie Nibbelke

  Nieuws

HOORN - Dierenkliniek Hoorn van dierenarts Cees Koopman is per 1 mei overgegaan in handen van dierenarts Annemarie Nibbelke.

"Na bijna dertig jaar zal ik mijn werkzaamheden in de kliniek neerleggen", schrijft Cees Koopman. "Met veel voldoening kan ik terugzien op een mooie periode van mijn leven met u en uw huisdieren. Via deze weg wil ik u, ook namens mijn vrouw, hartelijk danken voor het vertrouwen dat u mij al deze jaren hebt geschonken. Mede dankzij de inzet van mijn assistentes heeft de praktijk zo goed kunnen functioneren. Ik ben hen zeer erkentelijk daarvoor. Het is fijn dat u hun vertrouwde gezichten zult blijven zien."

Annemarie: "Ik zal me even voorstellen: ik ben Annemarie Nibbelke en ik ben sinds 1992 dierenarts. Sindsdien oefen ik dit vak met veel plezier uit. Ik hoop de praktijk op dezelfde vertrouwde manier als Cees te kunnen voortzetten samen met zijn team. Verder ben ik getrouwd, moeder van drie kinderen en de trotse bezitter van twee honden, een schildpad en een aquarium."

Cees en Annemarie nodigen belangstellenden uit voor een receptie op 10 mei van 15.00 tot 17.00 uur op de praktijk aan de Reiger 56 te Hoorn. Dan kan iedereen afscheid nemen van de oude, en kennismaken met de nieuwe dierenarts.

Meer berichten