Uniek evenement op nieuwe N307 - Marktkramen, foodtrucks, sport- en kinderactiviteiten

  Nieuws
Op de nieuwe weg staat meer dan driehonderd meter markt met diverse kramen, foodtrucks en kinderactiviteiten. (Foto: aangeleverd)
Op de nieuwe weg staat meer dan driehonderd meter markt met diverse kramen, foodtrucks en kinderactiviteiten. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

REGIO - Pak de eenmalige kans om zaterdag 10 november tijdens een gezellige dag een kijkje te nemen op de nieuwe N307 tussen bedrijventerrein WFO in Zwaagdijk en de Voetakkers in Lutjebroek. Struin over de nieuwe provinciale weg langs veel leuke marktkramen, smul bij één van de foodtrucks, doe mee aan één van de sportactiviteiten of ga langs de kinderactiviteiten.

Iedereen kan gratis een leuke foto maken in de photobooth. In de nieuwe tunnel zorgt een koor twee keer voor een bijzonder tunnelgalmconcert. Inschrijven voor de sportactiviteiten kan nog steeds. De organisatie verwacht dat het druk wordt en vraagt het publiek daarom lopend of op de fiets naar het evenement te komen. Er is beperkte parkeerruimte. Parkeren bezoekers Streekweg: (brom)fietsers via de Streekweg, gemotoriseerd verkeer via de Slimweg. Parkeren sporters: op en rond het SAV-terrein in Grootebroek. Volg de instructies van verkeersregelaars.
Programma: 10.00-17.00 uur markt, foodtrucks, kinderactiviteiten in en rond onderdoorgang Streekweg. 11.00-13.00 uur ploegentijdrit wielrennen (start op Raadhuislaan). 14.00 uur tunnelgalmconcert en gedicht in onderdoorgang Streekweg (bij de markt). 15.00 uur tunnelgalmconcert in onderdoorgang Streekweg (bij de markt). 15.00 tot 17.00 uur hardlopen, 7 en 14 kilometer (start vanaf SAV).
Meer informatie:
www.n23westfrisiaweg.nl/mijlpalen
of www.facebook.com/westfrisiaweg.

Meer berichten