David Nathan.
David Nathan. ((Foto: Daan van Asselt))

David Nathan in de Brink

OBDAM - Vrouwen Kontakt Obdam houdt 17 april om 20.00 uur een magische avond met David Nathan. Hij presenteert zijn allernieuwste show. De dames krijgen de première van zijn magische show: Identity.

De voorstelling heeft een avondvullende programma. David biedt zijn publiek, samen met zijn assistentes, uiteenlopende en bijzondere acts. Vanuit zijn creativiteit creëert hij verrassende acts die met veel vaart worden gebracht. Door de aantrekkelijke combinatie van magie en humor wordt het een geweldig optreden. David wisselt zijn magische acts soepel af met veel interactie met het publiek. Hij is een veelbelovend en aanstormend talent. Hij won veel prijzen, ook internationaal. Hij is gecoacht door Hans Klok. Deze bijzondere avond is ook toegankelijk voor niet-leden. De entreeprijs is 10 euro, dat is inclusief twee keer koffie of thee.

De zaal van de Brink, Dorpsstraat 155 in Obdam, gaat om 19.30 uur. Wie meer inlichtingen wil, kan bellen naar Ina van der Hulst 0226-452275 of kijk op www.vkoisdenaam.nl.

Meer berichten