Diverse artiesten tijdens Molenpop

  Nieuws
Young & Younger treden aankomende zondag op tijdens Molenpop in Wervershoof. (Foto: aangeleverd)
Young & Younger treden aankomende zondag op tijdens Molenpop in Wervershoof. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

WERVERSHOOF – Molenpop viert het eerste lustrum op 30 september. Voor de vijfde maal sluit het muziekfestival het molenseizoen af bij Molen de Hoop, aan het Zijdwerk in Wervershoof. Veelzijdige muzikanten uit de regio zorgen voor een gevarieerd muzikaal programma.
De molen is voor publiek geopend vanaf 11.00 uur. Terwijl jeugd en ouderen vanaf 14.00 uur genieten van de muziek, spelen de kinderen spelletjes in de molen en vermaken zich op het springkussen. Ook kunnen zij onder begeleiding Molen en Halloween-windlichtjes maken. Cliënten van de Koopman in Wervershoof, locatie Leekerweide, helpen mee. In de Vang kunnen bezoekers terecht voor koffie met lekkers en heerlijke broodjes warm vlees en saté en buiten op het terras door diverse drankjes. Parasols en een grote tent zorgen voor beschutting.
Stichting Music Events Wervershoof (SMEW) verzorgt ook dit jaar het programma van Molenpop. Martijn Berkhout verzorgt het geluid en de pauzemuziek.
Detour speelt van 14.00 tot 15.00 uur. Deze West-Friese band spelen liedjes uit de jaren zestig en zeventig, maar ook wat recenter werk. Bezetting: Sjaak Neuvel, Koos Roozendaal, Joop Berends van Loenen en Theo van Ophem.
Het akoestisch duo Young & Younger wordt gevormd door broers Marc en Kris Schouten. De mannen brengen van 15.30 tot 16.30 uur muziek uit de vijftiger en zestiger jaren ten gehore. Meer informatie is te vinden op www.youngandyounger.nl.
Judas treedt op van 17.00 tot 18.00 uur. Line up: Kees Broersen, Huub Sijm, Patrick Terwee en Sander-foen-a-foe. Ze beschrijven hun repertoire als ‘smaakvolle harde muziek’. Deze band sluit Molenpop af rond 17.00 uur.
Entree voor dit geweldige evenement is gratis.

Meer berichten