Gevarieerde programmering theaterkerk

Theater Wadway: gevarieerd programma sterkste troefkaart.
Theater Wadway: gevarieerd programma sterkste troefkaart. ((Foto: Bert Nienhuis))

WADWAY - Theaterkerk Wadway laat ook in het nieuwe theaterseizoen 2019/2020 een mooie mix zien van jonge en de meer bekende theatermakers.

Het begint zaterdag 28 september met een jubileumeditie van het bekende cabaretprogramma Andermans Veren Live. Met belangrijke kenmerken als vakmanschap en muzikaliteit, frisse arrangementen, schitterende duetten en schier onmogelijke a capella partijen, een geweldige aftrap voor het nieuwe theaterseizoen.

Nieuwe voorstellingen van Jette Derlager met 'Decemberdagen', Yora Riemstra met 'Up' en Het Volk , maar ook Helmert Woudenberg keert terug met 'Van huis uit', een bijzondere matinee voorstelling. Groots wordt uitgepakt met Theo Nijland, Henk Poort, Ester Groenenberg en band, Piepschuim, Leone Jansen en Erik Rutjes, Enge Buren en Kees Vriend. Als 'cabaret-kraamkamer' van Nederland is er uiteraard weer veel aandacht voor cabaret en kleinkunst. Belangstellenden kunnen kennis maken met alle nieuwe talenten van grote festivals als Camaretten en het Amsterdams Kleinkunst festival, maar ook van nieuwe voorstellingen van onder meer Johan Goossens, Kitty van Mil en Kasper van der Laan. En ook Joost Spijkers komt langs in februari en alleen in Wadway. Natuurlijk worden de kleinsten niet vergeten. Voor hen en de hele familie heerlijke voorstellingen waarbij ze niet stil hoeven te zitten met Kok Tos uit de Annie MG Schmidt boeken en Vrouwen van Wanten.

Meer weten? Kaarten reserveren kan via www.theaterkerkwadway.nl.

Meer berichten