SYA verzorgt 20 oktober een concert in 't Kerkhuys in Spanbroek.
SYA verzorgt 20 oktober een concert in 't Kerkhuys in Spanbroek. ((Foto: aangeleverd))

SYA geeft concert in 't Kerkhuys

SPANBROEK - SYA verzorgt zondag 20 oktober om 14.30 uur een luisterconcert in het sfeervolle 't Kerkhuys, aan de Spanbroekerweg in Spanbroek.

SYA staat voor Suddenly Years Align en de formatie bestaat uit drie zangeressen: Yvonne Leek, Amanda Muller en Sophie de Graaf.

Het drietal begeleidt zichzelf op verschillende akoestische instrumenten zoals harp, gitaar, piano, dwarsfluit en mandoline. Yvonne, Amanda en Sophie vonden elkaar in hun gezamenlijke voorliefde voor mooie meerstemmige muziek.

Het met zorg samengestelde repertoire bestaat uit eigen geschreven liedjes en nummers van onder meer James Taylor, Venice, Ed Sheeran en Crosby, Stills and Nash. Er komen echter ook pareltjes van minder bekende artiesten langs in hun programma. Zij zingen zowel in het Nederlands als in het Engels. Het resultaat is dit prachtige luisterconcert. Een diversiteit aan klanken, die steeds op een verschillende manier samen komen…

Sophie de Graaf - zang, harp, gitaar en banjo, Yvonne Leek - zang, piano en accordeon en Amanda Muller - zang, gitaar, mandoline en dwarsfluit

Voor informatie en kaarten reserveren via www.syamusic.nl of www.kerkhuys.nl.

Meer berichten