Obs Geert Holle in actie voor stichting ALS

Nieuws
Marlies van Eunen van stichting ALS kwam het mooie bedrag dat groep 7 ingezameld had, in ontvangst nemen. (Foto: aangeleverd)
Marlies van Eunen van stichting ALS kwam het mooie bedrag dat groep 7 ingezameld had, in ontvangst nemen. (Foto: aangeleverd) rodi.nl

BERKHOUT - Groep 7 van obs Geert Holle in Berkhout heeft aan het begin van het schooljaar een actie bedacht om geld in te zamelen voor een goed doel. De leerlingen kozen zelf het goede doel: stichting ALS. De kinderen hebben van alles gedaan om geld bij elkaar te krijgen: een heitje voor een karweitje, boekjes en nootjes verkopen. Binnen twee weken zamelde de groep al vijftig euro in! Verder organiseerde groep 7 donderdag 18 oktober een sponsorloop. De formulieren ontwierpen de leerlingen zelf en bepaalden ook zelf de locatie. Daarnaast zochten ze sponsors. Door hun grote enthousiasme, inzet en uithoudingsvermogen is het de kinderen gelukt om een bedrag van 1342,30 euro in te zamelen! Marlies van Eunen van stichting ALS kwam het geld in ontvangst nemen.