Spire blijft groeien

  Nieuws
Voorzitter Gerard Welling voor de nieuwe banner bij de ingang van hockeyvereniging Spire. (Foto: aangeleverd)
Voorzitter Gerard Welling voor de nieuwe banner bij de ingang van hockeyvereniging Spire. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

HOOGWOUD – Bij de West-Friese hockeyvereniging Spire, De Weyver 7 in Spanbroek, is het tweehonderdste lid hartelijk welkom geheten. Goed nieuws en een mijlpaal voor de hockeyclub, welke al jaren groeiende is.
Uiteraard hoopt Spire deze lijn de komende jaren voort te zetten. Voorzitter Gerard Welling koos met het nieuwe clublid (een meisje van 7 jaar) een nieuwe hockeystick uit. Hij had namelijk beloofd een hockeystick te sponsoren, zodra het tweehonderdste lid zich aanmeldde. En belofte maakt schuld, dus was een feestelijke ochtend in de sportwinkel, waar de hockeyster, onder uitstekende service, haar stick uitkoos.
Spire doet zoveel mogelijk om de het dorp bij de club te betrekken en toegankelijk te maken voor nieuwe leden. Zo hangt er sinds kort een nieuwe banner bij de ingang. Een uitnodiging voor iedereen om eens vrijblijvend mee te trainen. Het hoogtepunt voor de vereniging is het familietoernooi in het weekend van 16 en 17 juni. Meer weten? Kijk voor meer informatie op www.hcspire.nl, bel 0226-354042 of stuur een e-mail naar info@hcspire.nl.

Meer berichten