Muziekmatinee in theaterkerk

  Nieuws
Jeroen Zijlstra en Tjitske Jansen staan met hun programma Nieuws van twee Kanten in de theaterkerk. (Foto: Anne van Zantwijk)
Jeroen Zijlstra en Tjitske Jansen staan met hun programma Nieuws van twee Kanten in de theaterkerk. (Foto: Anne van Zantwijk) (rodi.nl)

WADWAY – Jeroen Zijlstra en Tjitske Jansen spelen 18 november om 14.30 uur hun nieuwe voorstelling Nieuws van twee Kanten in de theaterkerk, Wadway 30 in Wadway. Een muziekmatinee in deze donkere maanden.
Deze ontmoeting van twee persoonlijkheden brengt literatuur en muziektheater bijeen. Nieuws van twee Kanten is een literaire, muzikale middag, waarop de poëtische teksten van Tjitske Jansen en de jazzy kleinkunstliederen van Jeroen Zijlstra samenkomen. Swingend, rauw en teder. Een reis door het leven. Het leven van Zijlstra en Jansen zelf én van dat van hun publiek. Ouders, broers en zussen, juffen, meesters, vrienden, therapeuten, geliefden, exen, collega’s. Zij die hun levens hebben gered of hen juist bijna de das om deden. Of allebei. En niet te vergeten de dorpen en de steden, de havens en schepen. Waar ze thuis of niet thuis zijn. Zie ook www.theaterbureaudemannen.nl.

Meer berichten