Hardloopwedstrijd en wandeltocht van Mijl van De Weere

  Nieuws
Deelnemers beginnen traditioneel het nieuwe hardloopseizoen met de Mijl van De Weere. (Foto: archief Rodi Media)
Deelnemers beginnen traditioneel het nieuwe hardloopseizoen met de Mijl van De Weere. (Foto: archief Rodi Media) (rodi.nl)

DE WEERE – Veel deelnemers doen traditiegetrouw mee aan De Mijl van de Weere om het nieuwe hardloopjaar goed te beginnen. Iedereen is van harte welkom om 6 januari mee te doen aan deze hardloopwedstrijd en wandeltocht.
Inschrijven kan vanaf 09.30 tot 10.45 uur in café ’t Centrum, aan de Driestedenweg in De Weere. De mijl start om 11.00 uur. Lopers voor de 8,2 kilometer beginnen om 11.30 uur. Wie meedoet aan de wandelroute mag tussen 10.00 en 11.00 uur starten.
Voor wie op beide trajecten het parcoursrecord weet te verbeteren, verdient een premie van 100 euro. De jeugd en senioren kunnen in diverse categorieën mooie prijzen winnen. Tip voor de leden van voetbalvereniging DWB: ruil de voetbalschoenen een keertje om voor hardloopschoenen en probeer teamgenoten te verslaan op de Driestedenweg.
Na afloop vindt de prijsuitreiking in het café plaats en iedereen kan dan gezellig nazitten en een drankje nemen op het nieuwe jaar.
Kijk voor meer informatie www.vvdwb.nl

Meer berichten