Kunstgenoten organiseert stylingworkshop voor senioren

  Nieuws
Deelnemers krijgen tips op het gebied van make-up en haar. (Foto: aangeleverd)
Deelnemers krijgen tips op het gebied van make-up en haar. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

PURMEREND - Kunstgenoten in beweging organiseert donderdag 15 november, van 10.00 tot 12.00 uur bij Cultuurhuis Wherelant de stylingworkshop ‘Stijlvol en comfortabel’ voor senioren (65). Tijdens deze gezellige ochtend krijgen de deelnemers make-up en haartips van de organisaties Mobella (mobiele thuiskappers) en Bohévisagie.

Rimpels horen bij het ouder worden én de grijze of dunner wordende haren ook. De noodzaak van het optutten wordt misschien iets minder hoog en het comfort juist meer. Met welke handige tips kunt u toch stijlvol, gemakkelijk en (meer) geschikt voor de leeftijd voor de dag komen? U leert het allemaal tijdens deze informatieve en leerzame workshop.

Elke donderdag

Kunstgenoten in beweging organiseert elke donderdagochtend een activiteit voor senioren (65). De activiteiten zijn bedoeld als leuke tijdsbesteding, om mensen te ontmoeten of om iets bijzonders te leren. Het programma vindt u op de website www.evean.nl/cursussen. Op de speciale Facebookpagina krijgt men een indruk van eerdere workshops.
Aanmelden

De activiteit vindt plaats op donderdag 15 november in het pand van Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403. U bent vanaf 09.30 uur welkom. De kosten voor de workshop bedragen € 5,- , dit betaalt u contant voor aanvang van de activiteit. U dient zich aan te melden (en afmelden!) via mail cursusbureau@evean.nl of telefonisch via nummer 088 38 33 397.
KUNSTGENOTEN in beweging wordt ondersteund door Cultuurhuis Wherelant, Evean en Spurd met dank aan het Prins Bernhard Cultuurfonds, RABO Coöperatiefonds, Oranje fonds, VSB fonds, RCOAK, en fonds Sluyterman van Loo.

Meer berichten