Hond Luna zoekt een plekje
Hond Luna zoekt een plekje ((Foto: aangeleverd))

Baasje gezocht - Luna

Voor hamster Mees was al heel snel een nieuw plekje gevonden.

Luna is een enthousiaste puber

Deze week aandacht voor een leergierige jonge hond. Luna is haar naam. Volgens de fokker een bijna volle Mechelse Herderteef. Er is duidelijk te zien dat er nog een andere voorouder in moet zitten.

Luna is nog maar negen maanden jong en kwam in eerste instantie als 'noodopvang' hond in de opvang terecht. De eigenaar heeft afstand gedaan maar door de situatie is er weinig bekend over het verleden van de hond.

Wat wel bekend is, is dat ze veel in een bench heeft vertoefd en weinig gewend is. Ze is sociaal met honden, hoewel ze wel altijd haar grens verkent. Luna is verder een enthousiaste puber die de wereld nog moet ontdekken. En toch een tikje onzeker. Ze kan daarom af en toe nog een deemoedsplasje doen. Dat gaat vanzelf over mits er niet te veel nadruk op wordt gelegd. Geen correcties en rustig aan bij begroeting.

Luna zoekt een even zo enthousiaste baas die met haar aan de slag gaat. De bereidwilligheid bij haar is er zeker en met de juiste begeleiding zal ze snel dingen oppikken. Liever niet bij kleine kinderen plaatsen. Ze zou goed samen kunnen met een stabiele reu waaraan ze zich kan optrekken.
Meer info: DierenOpvang DierenAmbulance Schagen Hollands Kroon. Telefoon: 0224-551818 en via www.dierenasiel-schagen.nl

Meer berichten