Gemeentelijke info
Gemeentelijke info ((Foto: Roman Melikhov))

Stemmen op initiatieven Hollands Kroon

HOLLANDS KROON - Via participatieplatform denkmee.hollandskroon.nl heeft de gemeente inwoners gevraagd welke initiatieven volgens hen een bedrag van € 3.750,- verdienen. Dit heeft in totaal 66 inzendingen opgeleverd. 34 van deze initiatieven voldoen aan de gestelde voorwaarden. Zij gaan door naar de stemronde.

Inwoners kunnen meestemmen via denkmee.hollandskroon.nl.

Hoe kan je stemmen?

Klik op de oranje button op deze webpagina om naar het platform te gaan. Registreer je via een e-mailadres. Dit is verplicht zodat iedereen maar één keer kan stemmen. Vul op het platform uw winkelmandje met uw favoriete ideeën (tot maximaal 4). Klik vervolgens op 'bevestig mijn uitgaven'. Op dat moment heeft u uw stem uitgebracht.

Het is mogelijk te stemmen op maximaal vier initiatieven. Stemmen kan tot en met zondag 15 december. De vier initiatieven met de meeste stemmen winnen ieder € 3.750,-. De winnaars worden donderdag 19 december bekend gemaakt.

Adviezen

De gemeente dankt iedereen voor het indienen van alle initiatieven! De ideeën die niet doorgegaan zijn, zijn doorverwezen naar team Kernbeheer of de Hollands Kroonse Uitdaging. Mogelijk dat de initiatieven via die weg tot uitvoering kunnen worden gebracht.

Meer berichten