Baasje gezocht voor kat Jenny

Algemeen
Afbeelding
(Foto: )

Deze week weer eens een asieldier in Baasje Gezocht, dat daadwerkelijk een nieuw baasje, of thuis zoekt.

Het gaat hier om kat Jenny, gevonden vlak voor de sneeuwstorm. Ze is aangemeld bij de opvang, via Facebook en er is rondgevraagd. Geen eigenaren of dienaren van deze lieve poes gevonden. Bij de vinder heeft ze mogen vertoeven tot de sneeuwstorm voorbij was. Daar heeft ze laten zien dat ze het met honden prima kan vinden. In de opvang is gebleken dat het een vriendelijke oudere poes is. Ze houdt niet van opgetild worden, maar wel degelijk van aangehaald worden.

Vlooienallergie

Jenny heeft veel last gehad van vlooien en daar een vlooienallergie aan overgehouden. De jeuk die daarmee gepaard gaat is in de opvang onder controle gebracht. Ze zal in de toekomst met regelmaat moeten worden behandeld tegen vlooien om te zorgen dat zij hier verder geen last meer van zal ervaren. Verder is ze kerngezond en zoekt ze, nu er zich niemand voor haar meldt, dan toch een fijn nieuw thuis, waar ze op den duur ook lekker naar buiten kan en genoeg aandacht krijgt.

Heb je belangstelling voor een asieldier van de website, neem dan telefonisch contact op met de DierenOpvang in Tuitjenhorn via 0224-551818 (optie 1).


Kijk voor meer informatie op: www.dierenasiel-schagen.nl

Afbeelding