Fietstocht voor Kenia gaat door

Algemeen
Fietsen voor een goed doel en je gezondheid, kortom een winwin situatie.
Fietsen voor een goed doel en je gezondheid, kortom een winwin situatie. (Foto: Mabel Amber, who will one day via Pixabay)

TUITJENHORN - Al meerdere jaren organiseert de Stichting Vrienden van Joseph in Tuitjenhorn op Hemelvaartsdag een fietstocht om geld in te zamelen voor hun projecten in Kenia. Dit jaar alleen net even een beetje anders dan in voorgaande edities.

In plaats van een vast moment op Hemelvaartsdag is het mogelijk de route te fietsen op het moment waarop het u goed uitkomt. De tocht is 29 km lang en voert langs windmolen, het Noord-Hollands kanaal en heel veel bollenvelden.

Tot Pinksteren is de route op te halen bij slagerij ’t Hof van Blankendaal, Ahoj en de Reformwinkel, allen gelegen aan de Dorpsstraat in Tuitjenhorn. Voor de route wordt een bijdrage gevraagd van €7,50. Overmaken op rekeningnummer: NL28RABO0155993011 tnv Stichting Vrienden van Joseph.

Het geld is dit jaar bestemd om de hongersnood, die ontstaan in als gevolg van de coronacrisis enigszins te bestrijden. In Kenia betekent geen werk, geen eten. Onze stichting in Kenia weet de juiste mensen te bereiken en te ondersteunen. Geen cent gaat verloren aan grote organisaties, maar gaat rechtstreeks naar de armen.