Fred's Verhuur houdt maandag 1 april een open dag.
Fred's Verhuur houdt maandag 1 april een open dag. ((Foto: aangeleverd))

(Advertorial) Fred's scooter en e-bike verhuur

  Bedrijf in Beeld

SCHAGEN - Fred's Verhuur houdt maandag 1 april een open dag. Er is namelijk wat te vieren. Ze zijn namelijk al ondernemer van het jaar geworden in de gemeente Schagen. En op maandag 1 april 2019 bestaat Freds verhuur alweer 5 jaar. Daar gaan ze een leuke dag van maken, met een hapje en een drankje. Ieder uur wordt er een leuke demo route gerden met de E-Chopper en de Lopifit, waaraan men natuurlijk gratis aan mee mag doen.

Dus heeft men binnenkort wat te organiseren voor de familie, het bedrijf of de vriendengroep? Kom dan zeker even kijken wat de mogelijkheden zijn.

Inmiddels is de Lopifit een redelijk bekend fenomeen in de regio, de grote step waar je middels een loopband op wandelt met de snelheid van een elektrische fiets. Het is het vervoersmiddel gebleken voor menig bedrijf en groepsuitje in de regio.

De E-Chopper begint inmiddels ook zijn bekendheid te krijgen. Dit is een volledig elektrische scooter en ziet eruit als een Chopper. Echt een super trendy ding waar je op gezien wilt worden. De E-Chopper valt onder de zogenoemde snorscooters, dus geen helmplicht maar wel een rijbewijs.

Haal- en brengservice in de Noordkop

"Door de steeds uitgebreidere samenwerking met evenementenbureaus, verhuurbureaus, campings en B&B heb ik ook een breng- en haalservice", licht Fred toe. "Wanneer bijvoorbeeld een Duits stel een E-Bike wil huren in Callantsoog, dan faciliteert ik dat. Maar ook voor groepen die een paar uur op de Lopifit of E-Chopper op pad willen en de spullen graag op een andere locatie geleverd willen hebben start ik de bus met de aanhanger en lever ik de spullen voor de deur af."

Daar stopt de service van Fred echter niet. Als zijn klanten onverhoopt met pech komen te staan, komt hij ze redden. "Meestal ben ik binnen twintig minuten op locatie. Mocht er een band lek raken of een e-chopper blokkeren, dan repareer ik dat ter plaatse of zorg ik voor vervanging. Mijn klanten staan bij mij altijd voorop, want zij moeten een leuke dag hebben. Dat vind ik het allerbelangrijkst!", aldus de enthousiaste ondernemer. Meer informatie is te vinden op: fredsverhuur.nl.

Meer berichten