Hospice Schagen.
Hospice Schagen. ((Foto: aangeleverd))

Hospice Schagen: Kick the Bucket!

  Bedrijf in Beeld

SCHAGEN - Hospice Schagen organiseert op woensdag 30 oktober een filmmiddag èn een filmavond in het Scagontheater in Schagen.

Doodgaan. Geen fijn onderwerp. Maar we gaan allemaal… Daarom is deze film ook zo pakkend. Een bucketlist (letterlijk: emmerlijst) of loodjeslijst is een lijst met dingen die iemand nog gedaan wil hebben voordat hij sterft. Het is een film die u ongetwijfeld al een keer gezien hebt, maar die zeker de moeite waard is om nogmaals te gaan bekijken. Een film met een geweldige cast o.a. Jack Nickolson en Morgan Freeman en goed verhaal. We volgen twee terminaal zieke mannen op hun roadtrip met een verlanglijstje van dingen die ze moeten doen voordat ze " de emmer schoppen " oftewel 'Kick the Bucket'. Een film met lach en mooie dingen om te overdenken. 'Wat ons betreft een uitstekende keuze.' aldus Ellen Zwaan, één van de organisatoren namens Hospice Schagen. Hospice Schagen is een 'bijna-thuis-huis'. Een kleinschalige instelling waar 24/7 professionals en vrijwilligers palliatieve zorg en ondersteuning bieden aan mensen in hun laatste levensfase. Wanneer genezing niet meer mogelijk is. Ellen legt uit; 'Er is altijd geld nodig om dit prachtige huis in stand te kunnen houden, veel geld. Vandaar deze filmmiddag èn avond.'

Een kaartje kost slechts € 15,00 per persoon voor een topfilm, en koffie met koek.' Matinee 15.00 uur / inloop 14.00 uur. Avondvoorstelling 20.00 uur/inloop 19.00 uur. Kaartverkoop via info@hospiceschagen.nl. of op de dag zelf aan de kassa van het Scagon theater.

Meer berichten