Indoor trampolinepark STARJUMP.
Indoor trampolinepark STARJUMP. ((Foto: aangeleverd))
Bedrijf in Beeld

Monkey Town Schagen, het betaalbare uitje bij jou in de buurt!

  BiB

SCHAGEN - The place to be voor alle kindjes van 1 tot 12. Voor kruipers en peuters is er een speciaal afgeschermd peutergedeelte met legoblokken, een trampoline, een ballenbak en uiteraard leuke hindernissen waar ze op een veilige manier lekker de wereld kunnen ontdekken. Alle kinderen kunnen bij ons naar hartenlust urenlang ravotten. De grote glijbanen, valtoren, speelkooi met voetbalveld en de trampolines zijn voor de grotere kinderen een waar paradijs.

Vlak naast Monkey Town ligt indoor trampolinepark STARJUMP. Het vetste trampolinepark van Nederland is speciaal voor de jeugd van 7 tot 17 jaar oud. De gigantische foampit, dunkzone, tumbling lanes en veel, heel veel trampolines zorgen voor enorme afwisseling. De grootste airbag van Noord Holland, de interactieve ValoJump en DodgeAttack maken het park al bijzonder. Maar echt uniek in Nederland is de meters hoge Fly Over Zone, waar je al springend kunt zwaaien naar je ouders die lekker beneden van hun kop verse bonenkoffie of een heerlijk broodje genieten.

Combinatietickets zijn het voordeligst verkrijgbaar via www.STARJUMP.nl . Maar uiteraard reserveer je ook je verjaardagsfeestje via www.STARJUMP.nl . En voor het laatste nieuws en voordelige acties volg je ons op Facebook en Instagram!

Meer berichten