'Running and More Kids'

  Nieuws
Voor kinderen gaan de 'Running and More Kids' trainingen van start bij TAS'82. (Foto: aangeleverd)
Voor kinderen gaan de 'Running and More Kids' trainingen van start bij TAS'82. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

SCHAGEN - Rennen, springen en spelletjes doen, vanaf dinsdag 15 januari maakt atletiekvereniging TAS’82 dat mogelijk met ‘Running and More Kids’ in Schagen. Uitdagende trainingen voor kinderen, gegeven op een speelse manier. De trainingen zijn ook erg geschikt voor kinderen die al een andere sport beoefenen.
De trainingen zijn voor jongens en meiden van 7 tot en met 9 jaar (kinderen uit groep 3,4,5). Tijdens de trainingen werk je aan je uithoudingsvermogen, houding en coördinatie, maar doe je ook spierversterkende oefeningen op een gevarieerde manier dat geschikt is voor kinderen van deze leeftijd.
Running and More heeft als doel kinderen lekker in de buitenlucht te laten bewegen, plezier in het bewegen te krijgen (en te behouden) en ervaren dat een individuele sport ook erg leuk kan zijn om samen met je vriendje of vriendinnetje te doen.
De trainingen vinden dinsdagmiddag plaats van 15.30 uur tot 16.15 uur op de atletiekbaan in Schagen. Bij voldoende animo krijgen de trainingen een vervolg en kunnen kinderen lid worden van de atletiekvereniging. Inschrijven kan via www.tas82.nl. Meer informatie ontvangen? Stuur dan een e-mail naar: pr@tas82.nl.

Meer berichten