Jacques Steur
Jacques Steur ((Foto: aangeleverd))

SDOB'er Jacques Steur benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau

BROEK IN WATERLAND - Rasechte SDOB'er Jacques Steur is zondag 12 januari niet alleen bevorderd van lid van verdienste naar erelid bij voetbalvereniging SDOB, ook werd hij daarna door loco burgemeester Astrid van de Weijenberg benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Met prachtige liedjes en een stukje cabaret, speciaal op maat gesneden voor Jacques, was het feest die zondagmiddag tijdens de Nieuwjaarsreceptie in een overvolle SDOB kantine, compleet.

Steur heeft al deze aandacht meer dan verdiend. Als hondstrouwe, enthousiaste vrijwilliger staat hij de club al 30 jaar voor vele uren per week bij.

Hij staat achter de bar, doet allerlei soorten klussen, heeft een SDOB-kledingwinkel opgezet en ook is hij jarenlang grensrechter en elftalleider bij het eerste elftal geweest.

Ook heeft hij bestuursfuncties bekleed, in de toernooicommissie gezeten, is hij jeugdtrainer geweest en hij heeft in 2018 ook nog eens Walking Football geïntroduceerd binnen de club.

Zijn gehele gezin was aanwezig bij de festiviteiten met een stralende Jacques als middelpunt. Jacques is die vrijwilliger die door alle SDOB'ers op handen gedragen wordt en die altijd bereid is zijn handen uit de mouwen te steken. Een voorbeeld voor velen!

Meer berichten