Sterrenjacht Broek in Waterland

Algemeen
Kinderen kunnen in Broek in Waterland op jacht naar sterren met een bingokaart.
Kinderen kunnen in Broek in Waterland op jacht naar sterren met een bingokaart. (Foto: Pixabay )

BROEK IN WATERLAND - De wijzen uit het oosten gingen een ster achterna om uiteindelijk bij de plek uit te komen waar Jezus was geboren. In navolging van de wijzen kunnen kinderen sterren zoeken in Broek in Waterland. Alle ‘Broekers’ wordt gevraagd om vanaf 7 december een ster goed zichtbaar voor het raam te hangen. De kinderen kunnen met hun bingokaart op jacht gaan naar de sterren.

De bingokaart kan worden opgehaald bij de Waterlandse Tandartsen op de Draai, bij ‘t Winkeltje op het Zuideinde en bij de Firma Ploeger op het Nieuwland. Ook zal een link naar de bingo kaart worden geplaatst op alle buurtapps van Broek en op de website van de kerk: www.broekerkerk.nl /kerkgemeente. De bingokaart kan dan worden uitgeprint.

Sterren inkleuren

Elke keer als een ster ontdekt wordt, mag een ster op de bingokaart worden ingekleurd. Wie heeft de meeste sterren gevonden? Op zaterdagmiddag 19 december van 15.00 tot 17.00 uur kunnen de bingokaarten worden ingeleverd bij de kerk en is er een kleine kerstattentie voor de kinderen als beloning.

Er wordt aan de kinderen gevraagd om maximaal met twee tegelijk de bingokaarten op te halen of in te leveren.