Sport- en beweegaanbieders gezocht om Waterland fit te te houden en te krijgen

Algemeen
Met Jouw Sport Pas (JSP) kunnen inwoners in verschillende leeftijdsgroepen zich aanmelden voor vrijblijvende proeflessen.
Met Jouw Sport Pas (JSP) kunnen inwoners in verschillende leeftijdsgroepen zich aanmelden voor vrijblijvende proeflessen. (Foto: Pixabay)

WATERLAND - In het najaar gaat de gemeente Waterland van start met de Jouw Sport Pas (JSP). Met als doel om dit jaar de jeugd, jongeren en vanaf volgend jaar ook volwassenen en ouderen kennis te laten maken met het brede sport- en beweegaanbod in Waterland. 

Met Jouw Sport Pas kunnen inwoners in verschillende leeftijdsgroepen zich aanmelden voor vrijblijvende proeflessen. De proeflessen zijn laag geprijsd of soms zelf gratis te volgen. De aanbieder bepaalt het aanbod. Zo kunnen de inwoners van gemeente Waterland op een laagdrempelige manier kennis maken met diverse sporten. 

Yoga/bootcamp/fitness

Dus heb je een sport- en beweeg aanbod? Denk aan yoga, bootcamp, (walking)voetbal, tennis, steenwerpen, volleybal, gym, turnen, zumba, jeu de boules, pilates, fitness of een andere leuke (sport)activiteit? Meld je dan aan voor 10 augustus bij www.noordhollandactief.nl  

Vragen over Jouw Sport Pas (JSP)

Heb je vragen over  JSP of het aanmelden? Neem dan gerust contact op met: Rachel Plaggenburg: 06 23 08 51 95  of mail: rplaggenburg@teamsportservice.nl