De Zaanse Regenboogweek gaat wel door, maar op een later tijdstip dit jaar.

ZaanPride verplaatst naar augustus

ZAANSTREEK - De Zaanse Regenboogweek is verplaatst van juni naar woensdag 19 tot en met zondag 23 augustus. Vanwege de Corona crisis is door de organisatie van ZaanPride en Stichting de Zaanse Regenboog, in goed overleg met haar partners, het besluit genomen om de eerste ZaanPride in Zaanstad uit te stellen. 

De Zaanse Regenboogweek zou van 13 tot en met 20 juni gaan plaatsvinden. Op zaterdag 20 juni de Zaanse Regenboogparade door het centrum van Zaandam en aansluitend het ZaanPride event in cultureel centrum de Bullekerk.

De Zaanse Regenboogparade en ZaanPride event is nu verplaatst naar zaterdag 22 augustus. Er komt een verkorte Zaanse Regenboogweek vanaf woensdag 19 augustus tot en met zondag 23 augustus. Op 19 augustus vindt de opening op de Zaan plaats met de daaropvolgende dagen verschillende activiteiten. Meer informatie over het programma en ZaanPride is te vinden op www.dezaanseregenboog.nl

Vrijwilligers en de organisatie van ZaanPride hopen van harte dat de crisis tegen die tijd zodanig onder controle is dat ons evenement, dat vooral mensen wilt samenbrengen, van extra waarde gaat zijn om mensen met elkaar te verbinden in al haar verscheidenheid.

Meer berichten