De virtuele kampeerplekken van De Buurtcamping

Algemeen
Saar en Madelief van Berkel hebben de hoofdprijs van de bingo opgehaald bij de buurvrouw.
Saar en Madelief van Berkel hebben de hoofdprijs van de bingo opgehaald bij de buurvrouw. Foto: Rodi Media/YvdD

KROMMENIE/ASSENDELFT - Het is nog niet zeker of kamperen bij de Buurtcampings deze zomer door mag gaan. In afwachting van de richtlijnen vanuit de overheid heeft de Buurtcamping Agathepark besloten voorlopig elkaar op te zoeken via videobellen. Vorige maand was er een Camping Pub Quiz en afgelopen zaterdag was het Bingo-Dansant. Met de eigen woonkamers als gereserveerde kampeerplaats werd enthousiast Bingo gespeeld, gedanst en gelachen.

Het Buurtcamping Team bracht zelf de bingokaarten rond. In het tasje dat aan de voordeur van de deelnemers werd gehangen zat ook nog iets lekkers, en voor de kleine spelers een 'altijd prijs'. De prijzen werden door de deelnemers zelf ingebracht, zoals een ritje in de zijspan van Gerrit of hardlopen met Klaas in Castricum.

De winnaars konden na afloop de prijzen bij hun mede-kampeerders thuis afhalen. Madelief (zie foto) ging ervandoor met de halve cadeauhoek van Yvette en gaat een keer mee suppen met Daan. Christel won samen met Marieke en René een (online) buiten yogales van I Am Yoga, Tom gaat binnenkort varen langs alle speeltuinen van Saendelf, Dennis won de Kiprollade van Wietse en voor Esther en familie Freesen waren de mondkapjes van Tine. Voorlopig blijft het  nog even een virtuele camping. Volg de Buurtcamping op Facebook

Tijdens de Buurtcamping Pub Quiz was het weer even afzien in de slaapzak.