Zangkoor 't Zingt Geheid.
Zangkoor 't Zingt Geheid. (Foto: aangeleverd)

't Zingt Geheid viert haar zesde lustrum in Nicolaaskerk

KROMMENIE- 't Zingt Geheid viert haar zesde lustrum in Nicolaaskerk. Het concert vindt plaats op zaterdag 13 april aan Kerkplein 1 in Krommenie. De kerk is open vanaf 19.30 uur open. Het belooft gevarieerde avond te worden want ook de FBI jazz band treedt op. Deze band brengt jazzmuziek in diverse stijlen met eigen arrangementen, verrassende solo's en soms hilarische zangpartijen.

Dertig jaar zingen is een goede reden voor een gepast feestje, vindt 't Zingt Geheid. Behalve het a capella vrouwenkoor treden ook een gelegenheidskoor op van twaalf zanglustige mannen. Om een beeld te geven: het bestaat uit een vader, die het initiatief tot deze formatie nam, een oom, zwagers, een neef, zoons, partners en vrienden van dirigent en koorleden. Zij noemen zich 'De Mannenstem' .

't Zingt Geheid heeft haar favoriete nummers geselecteerd uit het repertoire van de afgelopen dertig jaar. Dat reikt van Mozart tot Trijntje Oosterhuis, van een oud Engels volkslied tot Ramses Shaffy en Liesbeth List. Bovendien presenteert het koor verrassend nieuw werk van haar eigen tekstdichter en natuurlijk ook een paar jazzy nummers, die door alle uitvoerenden tezamen ten gehore worden gebracht. Er zijn nog kaarten beschikbaar. Uitsluitend te reserveren via: info@tzingtgeheid.nl Kaarten kosten 10 euro inclusief pauzedrankje.

Yvette van der Does
Meer berichten