Warmlopen voor de Dam tot Dam

  Nieuws
De Warming Up loop staan bekend om de gezellige sfeer. (Foto: Le Champion)
De Warming Up loop staan bekend om de gezellige sfeer. (Foto: Le Champion) (rodi.nl)

ASSENDELFT - Le Champion verzorgt woensdagavond 22 en 29 augustus en 5 en 12 september Warming Up loop in Assendelft. Dé conditieloop ter voorbereiding op de Dam tot Damloop waar ruim 350 deelnemers aan meedoen. Dit jaar bestaat de gezelligheidsloop - net als Rodi Media - 40 jaar!

De Warming Up lopen staan bekend om de gezellige sfeer en doordat er tevens een ideaal parcours is(fietspaden) verklaart dat de grote deelname. Er zijn twee afstanden: 7,5 km en 1600 meter (jeugd tot en met 14 jaar) De deelnemers van de 7,5 km lopen een rondje om de Veenpolder (richting watertoren) en de deelnemers van de 1600 meter lopen richting rotonde Zaandammerweg en krijgen halverwege een keerpunt. De start is om 19.30 uur op de hoek van de Veenpolderdijk/ Zaandammerweg. Voor beide afstanden wordt er een klassement bijgehouden van iedereen die zich voor de serie heeft ingeschreven. Bij een gelijke stand na drie avonden is de vierde avond beslissend. Er worden weer prijzen beschikbaar gesteld door Runnersworld Zaandam.
De voorinschrijving (alleen voor de serie van 7,5 km) is tot dinsdag 21 augustus bij Runnersworld in Zaandam. Inschrijfkosten zijn bij voorinschrijving 12 euro en bij na-inschrijving 14 euro. De na-inschrijving is vanaf 18.30 uur bij voetbalvereniging Assendelft aan Dorpsstraat 253 b in Assendelft. Er kan hier dan ook voor elke avond apart worden ingeschreven, alsook is er de mogelijkheid om zowel contant als met pin te betalen. Er kan niet online worden ingeschreven. Meer informatie via www.lechampion.nl of trimloopcommissie@lechampion.nl. Runnerworld is gevestigd aan Gedempte Gracht 58 in Zaandam. Kijk voor lokaal hardloopnieuws ook eens op: www.runnersworld.nl/vestigingen/zaandam/nieuws.

Meer berichten