Trekpleister is de nieuwste trekpleister van winkelcentrum Rijswijk-Buiten

Nieuws
Corina Heijkoop (midden) met haar team. Links staat Roland van den Berg.
Corina Heijkoop (midden) met haar team. Links staat Roland van den Berg. (Foto: Robert Heijdemann)

Het nieuwe winkelcentrum van Rijswijk-Buiten krijgt steeds meer vorm. Na de Lidl opende vrijdag 2 juni Trekpleister feestelijk haar deuren. Binnenkort volgen de Primera en een snackbar. Na de zomer start het wijkontmoetingscentrum. En dat allemaal in de plint van De Koploper: het woon- en winkelcomplex in het hart van de wijk.

Door: Robert Heijdemann

“Eergisteren hadden we nog geen stroom”, vertelt Corina Heijkoop, filiaalmanager van Trekpleister Rijswijk. “Dat was wel spannend. Met het hele team zijn we twee weken vol aan de gang geweest om alles op tijd klaar te hebben”. Corina werkt al vijftien jaar bij Trekpleister. Haar team komt uit de directe omgeving.

Volle goodiebag

Direct om half negen staan de mensen al voor de deur. De eerste honderd klanten krijgen een cadeautje. “De klanten die hun telefoonnummer achterlaten maken kans op een goodiebag vol met producten. De komende dagen bel ik elke dag vijf nummers, zij zijn dan de winnaars”, aldus Corina. Deze Trekpleister aan Porseleinvlinderstraat 11 is de eerste vestiging in Rijswijk. Landelijk zijn er een kleine tweehonderd filialen. 

Buurtdrogist

“Rijswijk Buiten is een nieuwe wijk met veel jonge gezinnen. Dit is een nieuw winkelcentrum, daarin passen wij prima”, meent Roland van den Berg, general manager van Trekpleister. “Wij zijn een echte buurtdrogist en gaan voor een goede relatie met de wijk. Bij ons werken gediplomeerde drogisten. Als je vragen hebt over bijvoorbeeld een zelfzorgmedicijn dat helpen zij je verder. Wij hechten aan goede opleidingen wat betreft persoonlijke verzorging, beauty en gezondheid. Deze trainingen hebben wij zelf ontwikkeld. Uiteindelijk is het ‘t team dat de winkel maakt, zij hebben elke dag contact met de klanten”.