Luisterend oor bij Oorwerk Audiciens in de Rijswijkse Herenstraat

Partnerbijdrage
De Oorwerk audicien staat altijd voor u klaar in Herenstraat 10 in Oud Rijswijk.
De Oorwerk audicien staat altijd voor u klaar in Herenstraat 10 in Oud Rijswijk. (Foto: Marc Tangel)

13 september 2022, een datum die veel mensen niets zegt. Voor Oorwerk Audiciens Rijswijk was dit de officiële dag dat de deuren opengingen aan de Herenstraat 10 in Oud Rijswijk. Een jong bedrijf? Misschien wanneer het vergeleken wordt met andere audiciens bedrijven. In werkelijkheid waren de mensen van Oorwerk al geruime tijd in de Herenstraat te vinden, al was het wel op een andere locatie.

Het is 2013 wanneer, bij de optiekwinkel even verderop, een audicien het startschot geeft voor een winkel die zal uitgroeien tot een begrip in de Herenstraat. Niet elke dag, maar drie dagen in de week konden de mensen er terecht voor advies, onderzoek en oplossingen bij  gehoorproblemen. Na een wisseling van audicien heeft Oorwerk in 2018 de hoorafdeling bij de optiekzaak voor zijn rekening genomen. Nog steeds met dezelfde mogelijkheden en dezelfde filosofie.

Nu januari 2024, heeft Oorwerk Audiciens alweer bijna twee jaar zijn eigen stek aan de Herenstraat 10 en wordt er nog steeds hard en met veel enthousiasme gewerkt om de mensen te voorzien van een goed advies en de best mogelijke hooroplossing. De locatie is veranderd, maar onze gedachte over goed kunnen horen en verstaan is nog steeds hetzelfde gebleven: zelfs de beste oplossing is niet goed genoeg!

Hoortest

Wij nodigen u graag uit voor een gratis hoortest en een goed gesprek waarin wij de tijd nemen om uw hoorwensen in kaart te brengen. Boek gemakkelijk een afspraak online op oorwerk.nl/afspraak of bel naar 070 77966020.

kijk voor meer informatie op www.oorwerk.nl.