Tweede competitie week Jeugd T.C. Rozenburg

Thijme, Roel & Demian in actie in de categorie Oranje 2
Thijme, Roel & Demian in actie in de categorie Oranje 2 (Foto: PR)

Op de tweede dag van de voorjaarscompetitie mochten alle kinderen van T.C. Rozenburg weer de baan op.

In de categorie rood waren het Rabia & Sophie die namens T.C. Rozenburg vertegenwoordigde in de uitwedstrijd bij TCP de Kooistee.

Zij speelden hun wedstrijdjes tegen de jongste kinderen van de verenigingen TCP de Kooistee, LTC Spijkenisse & TC Westvoorne.

Oranje 2 speelde op deze mooie zondag hun wedstijdjes in een uitwedstrijd bij Racket Sport Schiedam in Schiedam.

Thijme, Demian & Roel speelden na een goede warming-up hun partijtjes tegen de leeftijdgenoten van TV de Commandeur, VLTC Vlaardingen & Racket Sport Schiedam.

Alle partijtjes waren leuk en spannend, de jongens hebben daardoor een hoop geleerd en wat voorop staat veel plezier gehad.

Oranje 1 mocht deze week weer richting Spijkenisse, dit keer naar LTV Hartel.

Op een zonovergoten tennispark in het Hartelpark, sleepte Jente tweemaal een singlepartij binnen met uitstekend tennis. Bij de dubbelpartijen viel het dubbeltje net de kant van de tegenstanders op.

Sidney, Nathan en Jente gingen met een vierde plek als teamresultaat terug naar Rozenburg.

Jacinto, Ties, Valentijn & Niels waren als team in de categorie groen 2 afgereisd naar Hellevoetsluis om de wedstrijd tegen United Service te spelen.

Helaas verloren Jacinto & Valentijn hun enkelpartijen maar maakten dat samen goed in hun dubbelpartij door met 0-4 0-4 overtuigend te winnen.

Niels & Ties wonnen beide de enkelpartijen en samen wonnen zij ook de dubbel, na deze mooie 4-2 dagzege staan ze tweede op de ranglijst.

Na de uitgestelde wedstrijd van vorige week mocht het mix team voor hun eerste wedstrijd naar Hendrik Ido Ambacht.

Mees, Alicia & Anouk namen het op tegen Hiaten, doordat er een teamgenoot verhinderd was moesten er twee tennispartijen als walk-over genoteerd worden. Ondanks er met een 2-0 achterstand begonnen werd, hebben zij toch een knappe 2-4 overwinning mee naar huis genomen.

Anouk won haar single overtuigend met 6-2 6-1. Alicia haalde de overwinning binnen na een super tie-break, 6-3 3-6 13-15.

Mees won ook zijn single, na een met 6-3 verloren 1ste set herpakte Mees zichzelf en won daarna overtuigend de 2de set met 1-6, super tie-break werd 4-10.

De mix dubbel van Anouk en Mees werd na een spannende 1ste set en een overtuigende 2de set met 6-7 2-6 gewonnen.