SCOM Zeehond zwom Ranomicup

Sport
Op de foto met Ranomi Kromowidjojo.
Op de foto met Ranomi Kromowidjojo. (Foto: PR)

Zaterdagochtend zijn er 7-tal zwemmers naar den Haag gegaan met hun ouders om daar Ranomi Kromowidjojo te ontmoeten maar ook deel te nemen aan haar wedstrijd die Bleu Marlin organiseert. 

Ranomi wil graag dat alle zwemmers plezier en teamgevoel krijgen. De wedstrijd wordt ook georganiseerd om geld in te zamelen voor Unicef. De zwemster die aan deze wedstrijd zijn gegaan zijn Morgan Tempelaar, Megan van Langeveld, Anna-Louise Sigmond, Migle Groeneweg, Emmelie Glowski, Owen van der Ent en Mihael Vadic. Alle zwemmers moesten 4 keer zwemmen. Dus alle slagen kwamen aan bod en de afstand is 50m. Voor Mihael zit er ook nog een finale van 100m wissel in als hij dit haalt.

De dames Morgan en Megan hadden het zwaar want dit is de jongste groep. Helaas werden in deze groep behoorlijk wat gediskwalificeerd. Ze heel goed hun best ze zwommen en er werden 10 persoonlijke records gezwommen. Owen wist 3 keer nummer 1 te worden en een keer nummer 3.

Mihael wist zich als 4 te plaatsen in de finale en zwom daar een tijd van 1.31.99 en werd totaal 7de wat een heel mooi resultaat is.