Komtietoernooi in Amsterdamse sferen

Algemeen
Het Komtietoernooi 2022 heeft als thema 'Mokum'
Het Komtietoernooi 2022 heeft als thema 'Mokum' (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN – De tennisbanen van STC liggen er goed bij, er is weer een topaantal deelnemers en de commissie heeft er zin in. Kortom, het Komtietoernooi editie 2022 kan zaterdag van start gaan. 

Van zaterdag 20 tot en met zondag 28 augustus worden honderden wedstrijden in verschillende speelsterktes gespeeld op het park aan de Wilgenlaan in Schagen. Naast kijken naar mooie tenniswedstrijden is er voor spelers en supporters ook veel gezelligheid naast de baan, onder het genot van een hapje en drankje. Sinds jaar en dag is het Komtietoernooi een regionaal toernooi waar spelers in alle categorieën graag aan meedoen en zelfs van ver voor naar Schagen komen. Het valt dit jaar in de laatste week van de zomervakantie en is dan ook een perfecte afsluiter met heel veel gezelligheid. 

Vrijdag is dé spetterende feestavond

Vorig jaar stond alles nog in het teken van ‘après ski’. Dit jaar heeft de commissie gekozen voor het thema ‘Mokum’. Het gehele park is dan ook compleet in Amsterdamse sferen omgetoverd. Vrijdagavond is er traditiegetrouw een spetterende feestavond met optredens van een Amsterdamse zanger. Wie dat is, wordt nog even geheim gehouden. Ook is er dan weer een heerlijk gebakken visje voor de deelnemers en de toeschouwers. Op de finaledag is er zoals elk jaar een heerlijke barbecue. 

Programma

Overdag zijn de banen gereserveerd voor spelers in de 55+ categorie. Vanaf eind van de middag tot laat in de avond wordt er gespeeld in de categorieën drie tot en met negen. Zie www.toernooi.nl voor schema’s en actueel wedstrijdprogramma.