Spectaculaire circustheatershow in Scagon De Luxe

Cultuur
Jeugdcircus Acrobatico brengt verhalen van 1001 Nacht tot leven.
Jeugdcircus Acrobatico brengt verhalen van 1001 Nacht tot leven. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - De verhalen van 1001 Nacht! Jeugdcircus Acrobatico brengt ze tot leven in een theatervoorstelling vol acrobatiek en ander spektakel met mooie muziek en prachtige kostuums.

Elke avond voor het slapengaan wil de prins een verhaaltje horen. Als zijn moeder hem voorleest, kan hij heerlijk wegdromen. Over blauwe kabouters op grote ballen, piraten op rare fietsen, of sierlijke hoepeldanseressen. Maar zijn moeder heeft er zo langzamerhand geen zin meer in… Wat nu?

Creatief

Een jeugdcircus is al heel bijzonder! En Acrobatico is wel een heel bijzonder jeugdcircus! Met elkaar circus maken betekent niet alleen maar kunstjes leren. Het gaat ook om samenwerken, op elkaar vertrouwen, creatief zijn, blijven oefenen tot je iets kunt en daar terecht heel trots op zijn. Maar samen circus maken betekent vooral: veel plezier!

En dit plezier zie je ook terug in de optredens van Acrobatico. Het enthousiasme en de passie van de ervaren circusartiesten zorgen voor indrukwekkende acts. De tomeloze inzet van de jongere artiesten is vertederend.

Jeugdcircus Acrobatico is zaterdag 13 mei om 15.00 uur te zien. De entree bedraagt voor de jeugd tot zestien jaar €10,00 en mensen van zestien jaar en ouder betalen €15,00.

Entreekaarten zijn verkrijgbaar via de webshop www.scagondeluxe.nl