Het jaarlijkse Adam en Eva toernooi

Nieuws
Adam en Eva toernooi.
Adam en Eva toernooi. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN -  Bij Jeu de Boules vereniging PON (Petanque op niveau) wordt zondag 21 april 2024 het jaarlijkse Adam en Eva toernooi gespeeld. Elk team (doublet) bestaat uit een man en een vrouw.

Het is een promotie toernooi, dat wil zeggen dat het voor iedereen is die eens met de petanque sport in contact wil komen. De teams spelen twee voorrondes en daarna worden er twee poules gemaakt van ‘profs’ tot recreanten, en in beide poules zijn prijzen te winnen.

Aanmelden

Men kan zich opgeven tot en met 17 april via de OnTip Toernooi Kalander online of 0224-297527 (na 18.00 uur). De wedstrijd begint 10.00 uur, graag 09.30 uur aanwezig. De kosten bedragen 10,- euro per koppel. Er is ruimte voor maximaal 40 koppels. Het toernooi word gespeeld aan de Wilgelaan 1G in Schagen (achter de groeneweghal).

Je bent altijd welkom om vrijblijvend langs te komen en een balletje mee te gooien. Zo kun je kijken of het spel iets is voor jou. Meedoen kan dinsdag- en donderdag avond vanaf 19.15 uur en zaterdagmiddag vanaf 13.45 uur.