Een natuurlijke manier van genezen

Partnerbijdrage
Vicky wordt omschreven als warm, professioneel en kundig.
Vicky wordt omschreven als warm, professioneel en kundig. (Foto: aangeleverd)

Praktijk Dao He Acupunctuur Chinese Geneeswijzen te Zijperweg 4d, Schagen, op de 1e etage goed bereikbaar via trap of lift. “Mijn behandelingen zijn bedoeld om jouw lichaam als geheel te genezen.” vertelt een enthousiaste Vicky. “De heilzame en natuurlijke werking van acupunctuur of Chinese kruiden therapie concentreert zich niet op een op een specifieke aandoening of pijnklachten, maar herstelt de balans in het hele lichaam.”

Vijf sterren

De Google-reviews liegen er niet om. De praktijk heeft een vijf-sterren status. Zo wordt Vicky omschreven als warm, professioneel en kundig en is men zeer tevreden met de behaalde resultaten. Vicky is daar erg trots op: “Ik vind het mooi om mensen met fysieke of mentale klachten te helpen. Het belangrijkste is dat mensen goed naar hun lichaam luisteren en zich hiervan bewuster worden. Alleen dan kun je het lichaam in balans houden en gezond worden en blijven.”

Pijn experts! 

Acupuncturisten worden ook wel pijn-experts genoemd. Zowel acute als chronische pijn wordt behandeld. “Ik geef ondersteuning bij mentale en fysieke klachten, zoals hoofdpijn, prikkelbare darm, slaaptekort en fibromyalgie. Soms zijn deze klachten de spiegel van onderliggende problemen die ontstaan door stress, depressie of trauma (PTSD),” legt Vicky uit. “Daarom behandelen we het hele lichaam en niet alleen een onderdeel. Acupunctuur en/of mijn kruidenformules zijn daarnaast ook zeer effectief bij verschillende hormonale klachten bij vrouwen zoals menstruatieklachten, als zwanger worden niet lukt, de menopauze en migraine. De fysieke pijn is meestal te verminderen tijdens onze behandelingen”.

Schoonheid!

Cosmetische Acupunctuur 

Dit is een vorm van Acupunctuur die zonder bijwerkingen zorgt voor jouw gezondheid en schoonheid! Ook wel bekend als gezichtsacupunctuur, is een vorm van traditionele Chinese geneeskunde die gericht is op het verbeteren van de huidconditie, om de doorbloeding te stimuleren, de spiertonus te verbeteren en de celregeneratie-effecten bevorderen en daardoor bijdragen aan de collageenproductie. Dit kan zorgen voor een gladdere, stevigere huid en een jeugdigere uitstraling. Na de eerste behandeling zien vaak veel mensen al een verschil.

Meer weten? 

Meer weten over acupunctuur en de behandelingen binnen Praktijk Dao He? Neem dan snel een kijkje op de website: www.daohe.nl. Hier kun je ook direct een afspraak maken. Bellen (06-23 501 707) of mailen (info@daohe.nl) kan natuurlijk ook. Maak je die afspraak in April 2024? Dan krijg je 15 euro korting op je eerste consult.