Copperhead County in Herboren Toren Burgerbrug

Uitgaan
Copperhead County.
Copperhead County. (Foto: aangeleverd)

BURGERBRUG - Copperhead County legt zich, als een van de weinige bands in Nederland, volledig toe op southern rock. Geïnspireerd door vermaarde voorgangers als Blackberry Smoke, The Outlaws en (vele) anderen brengen de zes gepassioneerde muzikanten door heel Europa hun ‘footstomping and beer raising tunes’. 

Heerlijke meeslepende southern rock die de luisteraar meeneemt naar de authentieke en kenmerkende sfeer van het zuiden. Copperhead County bracht eerder al de EP ‘Enjoy the ride’ (2019) en debuutalbum ‘Brothers’ (2020) uit. Hiermee toerde de band door grote delen van Europa, van Duitsland tot Slowakije en van Nederland tot Oostenrijk. 

Nu is daar het tweede album ‘Homebound’, gevuld met tien southern rockklassiekers die je gegarandeerd doen dromen van het zuiden. Voor de mix en productie werkt de band samen met de internationaal vermaarde Matt Wallace, bekend van zijn werk voor onder meer Faith No More, R.E.M., Maroon 5 en Blackberry Smoke.

Copperhead County is er klaar voor, let’s play some southern rock! Te zien en horen op 16 april om 15.00 uur in De Herboren Toren. Entree 15.00 euro vol =vol.

Reserveren: herborentorenburgerbrug@gmail.com