Van der Laan & Woe opent jubileumseizoen

Cultuur
Van der Laan & Woe
Van der Laan & Woe (Foto: PR)

Niels van der Laan en Jeroen Woe spelen de openingsvoorstelling van het jubileumseizoen van Theater aan de Schie! Met de voorstelling trapt dit cabaretduo op woensdag 6 september het seizoen af waarin Theater aan de Schie 25 jaar bestaat! 

Van der Laan & Woe maken furore met het televisieprogramma Even tot hier, maar voelen zich pas écht thuis in het theater. Daar spelen zij hun meest persoonlijke theatervoorstelling ooit. Althans, voor Jeroen. Wat is hij voor iemand? Wat drijft hem? Waar komt hij vandaan en waar gaat hij naar toe? Samen met Niels gaat hij op zoek naar de antwoorden op de prangende vragen van zijn bestaan.
In de zevende theatershow van Van der Laan & Woe wemelt het van de grappen, de scènes en de muzikale acts.

Opening

Deze openingsvoorstelling door Van der Laan & Woe is één van de zilveren jubileumvoorstellingen. Gedurende het seizoen zijn er meerdere zilveren jubileumvoorstellingen waarbij wij graag met u ons zilveren feest vieren. Bezoekers worden in het theater ontvangen met een drankje, de foyer is feestelijk ingericht, er zijn hapjes en er is een afterparty waar gedanst kan worden. Bij de jubileumvoorstellingen wordt kleding met een Touch of Silver zeer gewaardeerd.

Informatie

NG van Van der Laan & Woe is woensdag 6 september om 20.15 uur te zien in Theater aan de Schie. Toegang is € 29,50 per persoon. Kaarten voor deze jubileumvoorstelling zijn te reserveren via theateraandeschie.nl.