Gouden ring snel boven water

Nieuws
Peter, Stefanie, Gaby, Martin
Peter, Stefanie, Gaby, Martin (Foto: Gevonden-verloren )

Een aanvraag komt binnen bij vrijwilligers stichting gevonden-verloren, help ik ben mijn gouden ring verloren in de lange haven van Schiedam. Al snel was duidelijk dat de ring veel emotionele waarde had.

Dezelfde avond 14 augustus stonden er 3 vrijwilligers op de kade. Duiker Martin, vrijwilligster en dochter van de duiker Stefanie en lijnmeester Peter, vader van de duiker. De vergunning geregeld de nodige voorbereiding met betrekking tot de veiligheid getroffen en duiken maar.
Er was geen zicht in het donkere water en er werd eerst wat ijzer onder de schijf van de metaaldetector aangetroffen, maar al snel binnen 5 minuten kwam de gouden ring boven water. Met als resultaat huilende en springende mensen op de steiger. “Wat blijft het toch magisch mooi om mensen te kunnen en mogen helpen. Daar doen de vrijwilligers van Stichting gevonden-verloren het voor.”

Bent u uw trouwring, armband of een ander dierbaar sieraad verloren op het strand, in het bos, in het gras, in het water of gewoon in uw tuin?De vrijwilligers van stichting gevonden-verloren helpen u graag uw dierbare bezit weer terug te vinden.
Wij weten dat een sieraad van grote emotionele waarde kan zijn, en het verlies ervan afschuwelijk is. Dat geldt ook voor mobiele telefoons, zeker als er dierbare foto’s op staan. We zullen er dan ook alles aan doen om uw kostbare bezit voor u op te sporen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u ons nodig heeft, we komen graag voor u in actie.

De ring
Duiker Martin