Nieuwe badkamershowroom Bouwcenter Esselink feestelijk geopend

Partnerbijdrage
De stijlvolle showroom aan de Bellstraat 5 in Vlaardingen.
De stijlvolle showroom aan de Bellstraat 5 in Vlaardingen. (Foto: Julia Bo Heijnen)

Op donderdag 5 oktober is de compleet vernieuwde badkamershowroom van Bouwcenter Esselink geopend. In de stijlvolle showroom aan de Bellstraat 5 in Vlaardingen zijn ruim 30 badkameropstellingen en een grote collectie tegels en natuursteen te vinden.

Wethouder Bart Bikkers verrichtte de openingshandeling. Hij monteerde - als kroon op de vernieuwing - een gouden wastafelkraan. Deze kraan werd op duurzame wijze tijdens de openingsceremonie afgeleverd met een elektrische vrachtwagen van Bouwcenter Esselink.


Vlaardingse wethouder Bikkers verrichtte de openingshandeling. - Julia Bo Heijnen

Veel stijlen

In de badkamershowroom vinden de klanten een toonaangevende collectie in veel stijlen, zoals landelijk, industrieel en retro. Ook voor gewaagde kleuren en ontwerpen kan een badkamerzoeker er terecht. Bij alles is het uitgangspunt van Bouwcenter Esselink: uitsluitend kwaliteitsmaterialen, voor elk budget. Bij een bezoek wordt gratis een 3D ontwerp gemaakt.

In Vlaardingen was de naam Bouwcenter Baauw een begrip. Dit bedrijf, dat al 140 jaar bestond, werd in 2021 overgenomen door Bouwcenter Esselink, een familiebedrijf dat dit jaar ook al 110 jaar bestaat. 

Bij de opening konden de aanwezige klanten aangeven waarom ze de nieuwe showroom zouden aanbevelen. 

Aanbevelingen

De meest genoemde aanbevelingen waren: betrouwbaar bedrijf, kennis, professioneel advies, kwaliteit, mooie collectie, persoonlijke benadering.