Semi-akoestisch optreden van The Kik op Stadsstrand

Algemeen

Vlaardingen - Stadsgehoorzaal en De Kroepoekfabriek slaan de handen ineen en presenteren de Rotterdamse beathelden The Kik op een unieke locatie in de stad. Op donderdag 15 juli om 18.00 en 20.00 uur zijn Dave von Raven en zijn mannen te zien en te beluisteren op een manier die een Vlaardingen nog niet eerder is vertoond: op het Vlaardingse Stadsstrand in (semi-)akoestische opstelling.

Dat er weer evenementen mogen plaatsvinden laten de Stadsgehoorzaal en De Kroepoekfabriek zich natuurlijk geen twee keer zeggen. Omdat The Kik aanvankelijk in de Stadsgehoorzaal gepland stond en de geldende coronamaatregelen daarvoor nog roet in het eten gooien, zijn de podia op zoek gegaan naar een andere locatie en kwamen uit op het Vlaardingse Stadsstrand aan de Waterleidingstraat 2.

Lekker intiem

Terwijl het publiek met de voeten in het zand geniet van een biertje, speelt de voltallige band een bloemlezing uit hun volledige oeuvre. Van ‘Simone’ tot ‘Angela’ en van Boudewijn de Groot tot (Nederlandstalige bewerking(en)) van The Beatles. En Armand niet te vergeten! Akoestisch maar met de energie, bravoure en humor die The Kik zo eigen maakt. Zonder ooit in te boeten aan muzikale kwaliteit. Lekker intiem en in de Vlaardingse openlucht.

De Stadsgehoorzaal en De Kroepoekfabriek bieden The Kik de ruimte om 100% veilig en volgens alle geldende coronamaatregelen te doen wat zij willen: met te gekke muziek de stad en regio een stuk leuker maken.

Geld terug

Mocht het programma niet doorgaan door aangescherpte maatregelen of een andere oorzaak, dan krijgen bezoekers gegarandeerd hun geld terug.

Deze toegangskaarten kosten 25,00 euro. Meer informatie is te vinden op kroepoekfabriek.nl. Via deze site kunnen ook de toegangskaarten worden gekocht.

Stadsstrand

Het Stadsstrand is te vinden aan de Waterleidingstraat 2 in Vlaardingen. Er is bij deze uitgaanslocatie een grote gratis parkeerplaats voor fietsen en auto’s. Op hetstadsstrand.nl staat alle informatie over de toegankelijkheid.