Open huis KADE40: ontdek de creatieve en muzikale kant van Vlaardingen

Cultuur
Ontdek op de open dag bij KADE40 wat het in huis heeft en hoe creatief en muzikaal Vlaardingen is.
Ontdek op de open dag bij KADE40 wat het in huis heeft en hoe creatief en muzikaal Vlaardingen is. (Foto: PR)

KADE40 nodigt iedereen uit om op zaterdag 13 mei van 10.00 tot 16.30 uur langs te komen tijdens het jaarlijkse Open Huis op Westhavenkade40. Tijdens deze dag laten de cursisten en docenten zien wat er het afgelopen seizoen is gemaakt en kunnen bezoekers een kijkje nemen bij diverse open lessen en demonstraties.

Bij mooi weer zijn er extra activiteiten op de achterplaats van KADE40. Daarnaast is er informatie te vinden over het nieuwe programma voor volgend seizoen, dat uitgebreider is dan ooit tevoren. In de centrale hal is er een expositie te bewonderen met werk van cursisten edelsmeden, keramiek en de diverse teken- en schilderlessen. In de podiumzaal treden onder andere de leerlingen van Ballet- en dansstudio Schiedam Vlaardingen, de RTL Telekids Musicalschool en de Gitaarschool op.
Op deze dag laat KADE40 niet alleen zien wat ze letterlijk in huis heeft, maar er is ook een informatiestand met programma’s voor scholen en in de wijken. Kom vooral langs en ontdek wat KADE40 allemaal doet in de stad en hoe creatief en muzikaal Vlaardingen is.

Het dagprogramma met de diverse optredens en demonstraties is te vinden op KADE40.nl/nieuws. Mis deze kans niet om de creatieve en muzikale kant van Vlaardingen te ontdekken tijdens het Open Huis op KADE40.