Slagwerkgroep Percossa treedt op in de Stadsgehoorzaal

Cultuur
Slagwerkgroep Percossa te zien en horen in de Stadsgehoorzaal.
Slagwerkgroep Percossa te zien en horen in de Stadsgehoorzaal. (Foto: PR)

De Stadsgehoorzaal presenteert op vrijdag 17 november om 20.15 uur een optreden van Percossa, de slagwerkgroep die in 2022 werd uitgeroepen tot de beste van de Benelux. Het belooft een avond vol diverse muzikale stijlen en boeiende scènes te worden, variërend van slagwerkmuziek tot humoristisch objecttheater.

“Let me in – Let me out” is een voorstelling die het verhaal vertelt van vier drummers die als de leden van Percossa al jarenlang de wereld rondreizen. Ze worstelen met de scheidslijn tussen hun artistieke leven en de realiteit. In hun zoektocht naar ontsnapping proberen ze allerlei wegen te verkennen, van het openbeuken van deuren tot het zoeken naar magische uitgangen in keukenkastjes. Toch blijft de onweerstaanbare drang om muziek te maken hen steeds achtervolgen. De vraag is of ze klaar zijn om het onbekende tegemoet te treden, en dit kan alleen worden ontdekt door de voorstelling zelf bij te wonen.
Toegangskaarten voor dit optreden kosten slechts € 7,50, inclusief een consumptie. Kaarten zijn verkrijgbaar via de Theaterkassa op Schiedamseweg 51 of online via https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/percossa.
Deze voorstelling maakt deel uit van de viering van 750 jaar Vlaardingen in dit theaterseizoen. Als speciale aanbieding kunnen maximaal 4 kaarten voor € 7,50 per stuk worden aangeschaft. Extra kaarten zijn beschikbaar tegen het reguliere tarief.