Social Squad: dé TikTok-theatershow voor (bijna) tiener(s)

Cultuur
De populaire TikTok creators Jesse van Wieren, Emma Keuven en  Anique Dreamon nemen het publiek mee op een hilarische reis langs de do’s en dont’s van TikTok.
De populaire TikTok creators Jesse van Wieren, Emma Keuven en Anique Dreamon nemen het publiek mee op een hilarische reis langs de do’s en dont’s van TikTok. (Foto: PR)

De populaire TikTok creators Anique Dreamon, Emma Keuven en Jesse van Wieren nemen het publiek op vrijdag 24 november (19:00 uur) in de Stadsgehoorzaal mee op een hilarische reis langs de do’s en dont’s van TikTok.

Ze vertellen hun eigen, eerlijke verhalen, zingen en dansen de nieuwe trends, spelen de grappigste sketches en betrekken bovendien het publiek. Dé interactieve en hippe must-see voor iedereen die dagelijks geniet van het kijken naar TikTok video’s. Kaarten zijn te koop via https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/social-squad.

De vier jonge en vooral razend populaire talenten Anique Dreamon, Emma Keuven en Jesse van Wieren zijn gewend om dagelijks de meest uiteenlopende video’s te maken voor hun online kanalen. Met Social Squad krijgen hun fans nu live een kijkje achter de schermen, krijgen ze tips en tricks en worden ze ondergedompeld in een hilarische en unieke voorstelling vol humor, muziek en sketches. Na afloop is er voor iedereen bovendien nog een Meet & Greet in de foyer.

Social Squad

Voorstelling is op vrijdag 24 november om 19:00 uur. Kaarten (€ 22,50 inclusief consumptie) zijn te koop via de website van de Stadsgehoorzaal: https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/social-squad